Milano’da gerçekleşen MCE Fuarına Katıldık

Link Yapı, Milano’da  13-16 Mart 2018 tarihleri arasında bu yıl 41. si gerçekleşen ve Dünyanın en büyük Isı, Enerji, Havalandırma Fuarı olan Uluslararası MCE (Mostra Convegno Expocomfort) Fuarı'na katıldı. Bu yıl 52 ülkeden 1600 katılımcının yer aldığı ve 150.000'den fazla profesyonelin ziyaret ettiği fuarda LINK Yapı, standında ziyaretçilerine sistem çözümlerini anlattı.

 

Fuarda özellikle; Tesisat  Bağlantı Sistemleri, Havalandırma Bağlantı Sistemleri, Ses ve Titreşim Yalıtımı Sistemleri, Sismik Sınırlama Sistemleri, Endüstriyel Askı ve Destek Sistemleri, Yapı Tespit Sistemleri, Cephe Sistemleri ve Modüler Profil Sistemlerinden örnekler ile yer alırken, geniş ürün gamı ve sistem çözümleri ile LINK Yapı iddiasını bir kez daha ortaya koydu.

 

Türkiye’nin yanı sıra ihracat ile de dış pazarda büyümeyi hedefleyen LINK Yapı, Gebze’deki üretim tesislerinde ürettiği ürünleri Ortadoğu, Afrika, Balkanlar, Türki Cumhuriyetler ve  Avrupa’ya kadar pek çok ülkeye ihraç ediyor. Bu amaçla 2018’e hızlı bir giriş yapan LINK Yapı; Katar Metro Hattı, Türkmenistan Olimpiyat Köyü, Kuveyt Havalimanı, İran Mall, Baku Olimpiyat Stadyumu, Bahreyn Havalimanı gibi uluslararası başarılı projelerden sonra yurtdışı fuarlarında da yoğun ilgi gördü.